A murit Laurenţiu, inginerul aerospaţial ajuns pe stradă, fără bani şi fără un acoperiş deasupra capului

A murit Laurenţiu, inginerul aerospaţial ajuns pe stradă, fără bani şi fără un acoperiş deasupra capului. Bărbatul avea 44 de ani şi trăia o dramă, povestea lui devenind virală pe internet.

Laurenţiu Morăruş a reuşit să emoţioneze mii de oameni, după ce povestea lui a fost publicată pe Facebook de Bogdan Herea, care l-a întâlnit într-o zi de iulie, acum o lună, în centrul Bucureştiului.

“Vin de pe strada Ion Campineanu, BUCUREȘTI unde, pe treptele unei scari, aproape de iesirea spre Intercontinental, am intalnit un OM. Il vad cu privirea trista si cu o caserola de ciorba in mana. Gandul ii e departe si il sperii cand ma apropii de el. Varsa ciorba si isi cere mii de scuze, crezand ca m-a stropit. Imi spune: “Pot sa va pun o intrebare? Eu cum ies din asta?”

El este Laurentiu Morarus, absolvent la Politehnica -Aerospatiala. Are 44 de ani. Povesteste ca a fost un copil sarac si i-a placut sa invete. Imi spune cu rusine ca facultatea trebuia sa fie 5 ani, dar el a terminat in 6. Pana acum un an a lucrat ca inginer si i-a mers foarte bine (M-a rugat daca poate intra pe gmail si mi-a arat poza cu el de cand era bine).

De un an sta pe strazi, e dezamagit ca, de cand l-a lasat sotia l-a cuprins si patima bauturii. Azi a ales sa dea banii pe o ciorba calda in loc de orice altceva. Isi doreste mult macar sa se tunda si sa se barbiereasca.

M-a rugat sa ii dau voie sa sune pe cineva si a dat pe speaker. Era Mamina, cum ii spune el. L-a recunoscut imediat si l-a intrebat “Ce faci, Laur mami? Ti-a fost frig azi-noapte?” Ea nu il poate ajuta, sta departe si tatal lui nu vrea sa-l primeasca. Ea il roaga sa mearga la un spital, sa aiba cineva grija de el. Dar el imi spune mereu “Cum Dumnezeu ies eu din asta?”

Daca poate cineva sa-l ajute cu ceva, il gasiti pe aceeasi strada astazi. Nu mai are telefon, i l-au furat cand dormea. Dar din dar se face Rai!”

La o lună după această postare, un fost coleg al lui Laurenţiu a anunţat decesul acestuia: “Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare la Biserica Sfântul Ilie din Găiești…Dumnezeu să-l odihnească în pace…Miercuri ora 12…”

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!
(Visited 550 times, 1 visits today)
Spread the love