Copil de 6 ani și o tânără, striviţi de TIR pe trecerea de pietoni, în Arad. Copilul a murit

Loading...

Un copil de 6 ani și o tânără de 30 de ani au fost loviți pe trecerea de pietoni, în Lipova, județul Arad. Copilul a murit, iar tânăra a fost transportată în stare gravă la spital. Femeia e mama sau mătușa copilului, spun surse din anchetă.

Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 19.30. Șoferul de TIR în vârstă de 39 de ani, a lovit o tânără și un copil care se aflau pe trecerea de pietoni, în Lippova, pe DN7.

Mai multe echipaje au intervenit în urma accidentului, însă copilul nu a putut fi salvat. Tânăra de 30 de ani, din localitatea Mâsca, a fost dusă la spital în stare gravă. Din primele informații, copilul și femeia erau rude.

Loading...

”Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca, și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările s.a.s.i. de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”. au transmis polițiștii din Arad, într-un comunicat.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!
(Visited 202 times, 1 visits today)
Loading...
Spread the love